Min kurv

Luk

Handelsbetingelser og FAQ

Følgende handelsbetingelser er gældende ved alle handler foretaget på webshoppen tinytails.dk. Vi anbefaler på det kraftigste at kunder læser disse igennem, før de bestiller varer hos os. 

OBS: Vigtigt i forbindelse med bestilling af navneplakater:

 

Navneplakater kan ikke returneres eller byttes, da det er en speciallavet varer.

I modsætning til øvrige varer på www.tinytails.dk, kan der gå op til 5 hverdage fra bestillingdatoen af en navneplakat til den bliver printet og sendt.

 

Hvilke betalingsformer kan jeg betale med hos Tiny Tails?

Tiny Tails IVS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard og JCB. 

Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms.

Tiny Tails IVS bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

 

Hvornår kan jeg forvente levering?

Der er størst chance for at varen bliver sendt afsted samme dag, hvis bestillingen er foretaget inden kl 10.

Leveringstiden er på 2-4 dage (for hurtigst levering anbefaler vi DAO pakkeshop).

I modsætning til øvrige varer på www.tinytails.dk, kan der gå op til 5 hverdage fra en navneplakat bliver bestilt til den bliver printet og sendt.

Hvis du skal brug navneplakaten inden for en stram tidsramme, så skriv gerne en mail til os på kontakt@tinytails.dk, så plejer vi at finde en løsning.

 

Hvilke fragtmuligheder har jeg?

Hos Tiny Tails kan du få leveret dine varer med DAO pakkeshop eller DAO hjemmelevering. Pakken er forsikret og vores fragtpriser starter fra 30 DKK. 

HUSK! Hvis du køber varer for mere end 399 DKK, er fragten gratis og sendes med DAO pakkeshop. 

Med DAO pakkeshop sendes din pakke til den nærmeste pakkeshop i forhold til den angivne adresse. Som kunde er det altså ikke muligt at vælge hvilken pakkeshop pakken skal sendes til.

 

Hvordan med ordrerbekræftigelse?

Du modtager altid en ordrerbekræftigelse pr. mail umiddelbart efter du har bestilt en varer hos Tiny Tails.

Hvis det ikke er tilfældet, så tjek altid dit spamfilter. Enkelte e-mail adresser, især .hotmail/.live kan have en aggressiv frasorteringspolitik. Det betyder bla., at e-mails fra os kan ende i din spambakke.

 

Hvornår trækkes pengene ved bestilling af varer?

 Beløbet trækkes først fra din konto, når varen er afsendt.

 

Kan jeg fortryde et køb?

Ja, selvfølgelig. Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop (navneplakater undtaget). Perioden regnes fra den dag, hvor du modtager ordren.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen.

Meddelelsen skal gives pr. mail på kontakt@tinytails.dk. I meddelelsen skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. 

Hvis der er aftalt refusion, så bedes du sende dine bankoplysninger til os, også pr. mail, så vi kan overføre det aftalte beløb.

 

Vores returadresse er:

Tiny Tails ApS

Overdrevet 22

8382 Hinnerup

 

Hvordan håndteres varer, der skal returneres?

Hvis varen er håndteret således, at den er blevet beskadiget og efterfølgende ikke kan sælges videre, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug.

Ved returnering skal varen pakkes forsvarligt ind, gerne i samme type emballage som den blev modtaget i. Tiny Tails holdes ikke ansvarlig for bortkomne pakker.

 

Hvad hvis jeg har en reklamation?

Du har 2 års reklamation på varer købt hos Tiny Tails i henhold til købsloven. Hvis der mod forventning opstår en reklamation, bedes du straks tage billeder af varens skade samt emballagen og sende dem til kontakt@tinytails.dk. Er reklamationen berettiget, kan du selv vælge, om du ønsker pengene retur eller varen byttet. Ved ombytning af varer dækkes udgifterne af Tiny Tails. 

Hvis skaden/fejlen er selvforskyldt, forårsaget ved forkert brug eller opstået pga. slid frafalder reklamationsretten. 

Tiny Tails modtager ikke pakker sendt på efterkrav.

   

Hvordan kan jeg kontakte Tiny Tails?

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvad enten det gælder spørgsmål, ris, ros, forslag til nye designs eller bare en lille sludder! 

Vi kan kontaktes på mail kontakt@tinytails.dk eller telefon på +45 26 52 81 97. 

 

Tiny Tails ApS

Sofie Anker

Overdrevet 22

8382 Hinnerup

CVR.nr: 39589532

 

Copyright © Tiny Tails 2021:

Al indhold på www.tinytails.dk beskyttet af copyright og lov om ophavsret. Det er derfor ikke tilladt at kopiere eller på anden måde bruge indhold fra webshoppen, herunder billeder og tekster, uden forudgående skriftlig tilladelse og kreditering. 

Dansk